Hinnasto

Huomaathan hinnastoa tutkiessasi, että hinnat ovat alkaen hintoja. Toivottu koristelu ja raaka-aineet vaikuttavat hintaan, joten lopullisen hinnan vahvistan aina suunnittelun jälkeen. Lähes kaikkia tuotteita on mahdollista tehdä myös gluteenittomana, vähälaktoosisena tai laktoosittomana.

 

Erikoiskakut

Kakku makusi mukaan! Voit toivoa koristeluun tiettyä teemaa tai luonnostella oman ideasi suunnitelman pohjaksi. Voit määritellä koristeet, värit ja maut tai antaa Piece of Cakelle vapaat kädet loihtia juuri sinun juhlaasi sopiva kakku.

Kakkuja valmistetaan 10 hengen kakkukoosta alkaen aina 5 hengen välein. Toki, jos toiveita esimerkiksi pikkukakkulajitelmalle tulee, niin säännöthän on tehty rikottaviksi!

 

Erikoiskakkutilauksen minimiveloitus on 75€.

10 hengen kakut alkaen 75€

15 hengen kakut alkaen 90€

20 hengen kakut alkaen 110€

25 hengen ja suuremmat kakut alkaen 5€/hlö.

 

Cup cakes

Kuppikakkuja on tilattavissa pieninä sekä “normaalin” kokoisina. Kuorrutuksina voidaan käyttää pursotettavia kuorrutteita tai sokerimassaa, jolloin koristeluun saadaan erilaisia vaihtoehtoja. Makuvaihtoehtoja ja yhdistelmiä on lukemattomia.

 

Kuppikakkujen minimitilausmäärä on 15kpl normaaleja tai 20 kpl pieniä.

Pienet kuppikakut alkaen 3€/kpl

Isot kuppikakut alkaen 3,30€/kpl

 

Piece of Cakelta on mahdollista tilata myös muita kakkuja aina kahvikakuista voileipäkakkuihin. Itsetehdyt lusikkaleivät tai muut pikkumakeat on myös mahdollista lisätä tilaukseen. Kysy Lisää!